Fra flaskingen av vår egenbryggede "Påske-Porter" 5/2-14.
|
Desinfisering av flasker v/Dr. Nilssen |
Takk til Lars som nok en gang stilte kjøkken og utstyr til disposisjon.
|
Lars forklarer nøye.... -Dette er en hivert,
ikke et sugerør.... |
For ordens skyld kan jeg nevne at vi har benyttet to forskjellige gjær fra amerikanske White Labs til dette ølet. WLP007 Dry English Ale, som er husgjæren til Nøgne Ø, og WLP013 London Ale som er en gjær skreddersydd for britiske øltyper som bitter, pale ale og stout.
|
Trivelig kjøkkenbenk. |
Det knytter seg stor spenning til hvordan samme brygg men med forskjellig gjær vil utvikle seg under ettergjæringen....
|
Det ble trukket klare paralleller til juleverksted. |
Nå skal ølet stå i romtemperatur i 14 dager etterfulgt av kjellerlagring i ca 6 ukers tid før det er duket for høytidelig prøvesmaking der vi avslører navn og etikettdesign. Følg med!
|
Dette blir spennende! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar