torsdag 6. desember 2012

Borg Juleøl. 6 Desember

Borg Juleøl

Hansa Borg Bryggerier, Norge. ABV:4,5%

"Julefeiringen er en skikk fra Tor og Odins dager. Da Olav den Hellige kristnet landet gikk folk med på å skifte tro, men "drekka jol" ville de ikke gi slipp på - samme hvor mange armer Olav Digre kappet av."

Borg bryggerier er idag sammenslått med Hansa så eierskapet befinner seg fremdeles her på berget. Litt om Borg bryggeri kan du finne her....

Borg er jo som vi alle vet det opprinnelige navnet som Olav den Hellige ga byen ved elva, idag bedre kjent som Sarpsborg. Mer om Sarpsborg er tilgjemgelig på denne linken.

Av kjente fjes fra byen kan vi nevne: Arnardo, Robert Normann, Åge Glam og den eminente skuespilleren Nils Ole Oftebro som i dette klippet fremfører Black Metal.


Veldig svak duft på denne og grei farge men smaken var ikke akkurat noe C-moment... en slags brenthet som satt seg veldig i munnen og ikke noe særlig mer enn det. Noe middelmådig. Hadde tenkt å gi 15 men oppdaget at jeg ifjor hadde gitt 17. Kandidaten kan dermed beholde karakteren sin, selv om det ikke var en højdare var det så absolutt gjort et forsøk på noe her. 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar