tirsdag 4. desember 2012

Hansa Julebrygg 4,5%. 4 Desember

Hansa Julebrygg Ekstra Vellagret

Hansa Borg Bryggerier, Norge. ABV:4,5%


"Juleøltradisjonen er faktisk eldre enn julen selv. I riktig gamle dager ble juleøl brygget for å feire slutten på arbeidsåret. For å feire tradisjonene bruker vi gode, gamle bryggeteknikker for et ekstra vellagret julebrygg. Hansa Julebrygg er et dypt gyllent øl med rik aroma og avstemt bitterhet. Nytes til julematen - eller kun for hyggens skyld. God Jul!"

Hansa er enn så lenge et norskeid bryggerikonsern som du kan finne litt info om her, og sympatiske bergensere vokser ikke akkurat på trær, men han karen her er ganske rå.....

Bergen har også fostret musikalske storheter som Edvard Grieg, Arne Bendiksen, Rune Larsen, Teddy Nelson, Ove Thue, Tomboy, Olve "Abbath" Eikemo, Sondre Lerche og sist men ikke minst, Kristian Varg Kvisling "Count Grishnack" Larssønn Vikernes AKA Burzum.

Black Metal på boks!

Tross i en kraftig forkjølelse må jeg si at Hansa absolutt er inne på noe her, god duft (sikkert enda bedre dersom man har klare kanaler) og en meget imponerende farge. Smaken er overraskende fyldig til å være butikkstyrke, samtidig som den er meget lettdrikkelig. Dette er garantert et meget godt matøl. Anbefales! 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar