lørdag 19. desember 2015

St. Niklaus. 19 Desember

7 Fjell, Norge. ABV: 4,7%
Kjøpt hos: Gulating Ølutsalg, Strømmen

"St. Niklaus er en versjon av en klassisk engelsk winter warmer tilpasset norsk byråkrati. Den har god maltsødme og en rund, lett krydret humleprofil. Rikelige mengder malt gir ølet dybde og toner av karamell, ristede nøtter og nystekt brød. Det kan med stort hell serveres til juelmiddagen. God jul fra oss på 7 fjell Bryggeri! Serveringstemperatur: 8-12°C."


Meget god! Her har 7 fjell nok en gang truffet skikkelig på typeriktighet....Mr Gahr vet hvor (bar)skapet skal stå. (sic.) 23.


Marillion - Carol Of The Bells. Neo-proggerne i Marillion formidler den britiske jula på en fortreffelig måte. Dette er også et band jeg hadde gleden av å oppleve live i inneværende år, og Fiske-fans fra hele verden kommer til å mislike meg sterkt for dette utsagnet men PERSONLIG synes jeg Steve Hogarth er minst en like god sanger og frontmann som Fish. Det kan også nevnes at jeg synes Steve Rothery har en gitartone som tåler sammenligning med David Gilmour også, men den påstanden gjemmer vi til en annen julekalender.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar