torsdag 3. desember 2015

Låven Juleøl. 3 Desember

Låven Mikrobryggeri, Norge. ABV: 4,7%
Kjøpt hos: Låven Mikrobryggeri, Sylling.

" Selv om førjulstiden ofte preges av stress og spenning om man rekker å salte pinnekjøttet, slakte purka eller hva fjøsnissen kommer til å finne på av pek og fantestreker, faller alltid ro og harmoni over oss når høytiden setter inn. Til jul brygger vi det som for oss er et klassisk norsk juleøl. Et mørkt og fyldig øl med maltrik smak og aroma. Ølet passer like godt til både julemat og konfekt, som det kan nytes alene etter at gavene er  pakket opp og julefreden har senket seg."


Meget godt! Passe brent med små undertoner av lakris og kaffe. Tankene går mot fyldige brown ales og i likhet med sine engelske slektninger er nok også dette et svært godt mat-øl. Undertegnede nøt ølet sammen med ei kald medisterkake, noe som også fungerte utmerket. 23.


Danny Elfman - Jack's Lament. Dette er visst en halloween-film og ikke en julefilm som det  blir påpekt i en rekke diskusjonsforum på nettet der innehud-mafiaen tøffer seg over tastaturet. personlig synes jeg den er litt "julinn" for å bruke et Runa-uttrykk....det er forholdsvis julete musikk, nissen er med og filmen har jul (christmas) i tittelen. Komboen Tim Burton/Danny Elfman er uslåelig enten det er halloween eller jul. Ønsker du mere galskap enn film og musikk anbefaler jeg PS-spillet "Kingdom Hearts".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar