onsdag 2. desember 2015

Kringly Kris. 2 Desember

Lervig Aktiebryggeri, Norge. ABV: 4,7%
Kjøpt hos: Meny Union Brygge, Drammen.

"En fyldig og mørk Porter som byr på en velbalansert smak av sjokolade, kaffe, mokka og kanel. Et julebrygg som er like spennende å åpne hver gang. God jul!"


Å du hellige jul! Dette var virkelig saker! Så mye smak og så til de grader velbalansert. Ølet har tonnevis av fylde smtidig som det ikke blir mettende med den forholdsvis lave alkoholprosenten. Nydelig til marsipan og karamellpinner! Et av de desidert beste butikkjuleøl jeg har smakt. 25.


Erlösung - Carol Of The Bells. Snøfokken står vel sidelengs i helvete nå, men her har vi altså et katolsk black metal-band. Og ikke nok med det! Bandet har sluppet to (2) juleskiver! "Mesterhjernen" bak Erlösung er en amerikaner ved navn Sebastian som tross iherdige forsøk på å stable på plass en besetning har endt opp som enmannsprosjekt. Det vrimler kanskje ikke av aktive katolikker som vil være med å spille black metal? Obskurt er det ihvertfall. "Bandet" har forøvrig ikke gitt lyd fra seg siden 2012 så vi må nesten anta at det er nedlagt. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar