tirsdag 8. desember 2015

Julebjorr. 8 Desember

Gulating Håndverksbryggeri, Norge. ABV: 4,7%
Kjøpt hos: Gulating Ølutsalg, Strømmen.

"Norges lange tradisjoner for ølbrygging er tuftet på den 1000 år gamle Gulatingsloven. I lovteksten stod det blant annet at hver bonde skulle brygge sitt eget øl. Straffen var hard for dem som ikke oppfylte sin bryggeplikt. JULEBJORR er utviklet i samarbeid mellom GULATING og FÆRDER MIKROBRYGGERI. Passer godt til alle typer julemat."


Ikke så voldsomt spennende, ganske tynt øl med lite smak. Minner om mange av bestselgerne fra butikkhyllene. Vil fungere godt til mat og som kald tørsteslukker. Ikke noe å skrive hjem om. 15.


Christopher Lee - Mannen har jo gjort alt! Krigshelt, Sir Henry Baskerville, Dracula, Bond-skurk, Ledene roller i Star Wars OG Ringenes Herre.....og ikke nok med det, han begynte å gi ut metalskiver på sine gamle dager også. Og ikke nok med heller, etter det begynte han å utgi årlige julesingles "as well". Jeg linker her til en reklame som nevner alle tre juleutgivelsene så kan den ivrige lytter selv finne sin favoritt på Spotify eller lignende avspillingsmedium. Sjekk også denne linken der man har kåret Lee's beste filmopptredener gjennom tidene. Christopher Lee la seg for aller siste gang i kista i sommer (Juni 2015) og mn må vel kunne si at få skuespillere har til de grader preget populærkulturen i over 60 år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar