søndag 20. desember 2015

Lutefisk-øl. 20 Desember

Nøisom, Norge. ABV: 4,7%
Kjøpt hos: Meny Union Brygge, Drammen.

"Denne ølen er utviklet i samarbeid med Norsk Kongelig Lutefiklag. Dette er en lys og smaksrik øl som balanserer alt det gode tilbehøret som ligger på en lutefisktallerken. Den er også utmerket til andre matretter. Enjoy!"


Er ikke helt i optimal kalender-åpning-form idag, etter en noe utflytende aften med Tor Simen og Micken igår, men hva gjør man ikke for fellesskapet. Ølet er en ganske anonym pale ale som jeg vil tro passer perfekt til lutefisk og all den andre driten man drukner fisken i for å få tvinga i seg faenskapen. Dere skjønner kanskje at jeg ikke er noen "Jan Otto Johansen" for å si det sånn, men dette ølet glir lett ned også uten ribbefett og kaustisk soda Og det i tillegg på en ganske så groggy søndag. 22.


Vazelina Bilopphøggers - Hematt Tel Jul. Et gammalt favorittband dette. Jeg har til og med drevet en slags Vazelina "fan-klubb" engang i tidene. Dette er en koselig liten sang der teksten nesten er identisk med Chris Rea's udødelige juleklassiker med små unntak. Blant annet der man lengter tilbake til sin barndoms jul "der pakken var få og aua var blå".....nesten politisk ukorrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar