søndag 8. desember 2013

XVI Juleølet 2013 part I

Herreklubben VI avholdt sitt 17 offisielle møte Lørdag 7 Desember på Elmers Kro. Det var nok engang dags for juleøltesting, og som gjest og privilegert 4 mann hadde vi invitert vår favoritt-hillbilly, Lars.

Årets Juleølbonanza består utelukkende av poløl og i år har vi 48 kandidater. En solid miks av årets nyheter, gamle favoritter og ymse julebrygg fra det store utland. Det er med andre ord duket for fest!


Det var et høyt snitt på de første 16 kandidatene, med den gamle favoritten "Bestefar" fra Haandbryggeriet som hadde kveldens høyeste score. Av smaksbilder kan vi trekke frem "Klitnisse" fra Skagen Bryghus som hadde et snev av "tropisk blomstereng", og den mystiske "Hoppy lovin' Christmas" fra Mikkeller som hadde ett visst grønnsåpepreg.... Nå har vi vaska golvet osv osv... Lars hadde i tillegg med seg vareprøverer fra sitt eget F.O.H.O. kulturbryggerlaug, og slike initiativ er det bare å applaudere. Komplett score fra kveldens testing ligger nedenfor, sammen med Nico's litterære skriblerier vedrørerende kveldens siste øl. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Birra Menabrea-Christmas Beer 15
Nørrebro Bryghus-Stjernestund Klosterbryg 21
Samuel Smith-Winter Welcome 18
Gotlands Bryggeri-Wisby Julebrygd 20
St Peter-Christmas Ale 18
Baggaardsbryggeriet-Julefabel 22
Skagen Bryghus-Klitnisse 17
Haandbryggeriet-Nissefar 20
Fanø-Julebryg 12
Mikkeller.Hoppy Lovin' Christmas 15
Birrificio L'olmaia-Christmas Duck 14
Nøgne Ø-God Jul 20
Det Lille Bryggeri-Barrel Aged Julebryg 20
Aass-Premium 21
Haandbryggeriet-Bestefar 24
Amager Bryghus-Secret Santa 20

"Den derre som heter noe som likner noe i nærheten av noe som er: Secret Santa tror det var noe sånn som likner noe som hemmelig nisse. 20. Er litt usikker på om jeg brukte nok ord".
      -Nicolay Asbjørn Nilssen, 2013-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar