fredag 6. desember 2013

Øl Til Julemat. 6 Desember

Atna - Øl Til Julemat.

Atna, Norge. ABV: 4,7%

Tilgjengelighet: Velassorterte dagligvarebutikker.

"Norsk julemat er best med øl eller mjød. Mjøden ligger nærmere vin enn øl i konsistens og styrke, men enkelte synes den kan være for søt til julekost. Sterkspriten mange drikker til julemat er ment å løse opp fettet, men den ødelegger dessverre smakssansen, og det er synd. For god julemat smaker godt, og smaker enda bedre når du drikker den med Atnas "Øl til julemat." Vi og våre kokkevenner har vært på jakt etter den beste smakskombinasjonen tilpasset norsk julemat. Smaken har vi hentet i villmarken rundt Atna, og mattradisjonene passer vi på sammen med deg."


Heisann! Dette ølet hadde det ekstremt travelt med å komme ut av flasken. Fikk tomtebrygg-flashbacks fra barndommen her...Men etter at man hadde fått tørket opp det verste var det nå såpass igjen i flaska at det ble en liten smak, og for en smak! Meget bra fra Atna. En fyldig og harmonisk øl som virkelig smaker av fugl! Noe av det bedre innenfor butikklassen i år! 24! (Bare så synd at over halvparten ble borte under åpningen....)


Enya - The Spirit of Christmas Past. Detta er så inni h.....e vakkert! Nytes bakoverlent med en god en i glasset. Vil anbefale alle som besøker Dublin å ta seg en tur for å se på huset til Enya.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar