lørdag 12. oktober 2013

Hopp I Høyet.

Korvald Søndre Mikrobryggeri, Norge. ABV: 5%

Tilgjengelighet: Korvald Søndre.

"På gården Korvald Søndre i Wildenveys rike brygger vi på egen resept, velkjente råstoffer, et unikt vann, litt stahet og mye idealisme. Og vips; Frk. Fryd, Hr. Lager, Fru Humle og Mr. Porter er klare for å glede deg. Har du blitt kjent med alle?"

"Belgisk Saison-Øl. Tørr, frisk og sprudlende, og en perfekt start på enhver fest."

Jeg gjorde en reportasje på dette nystartede bryggeriet i Mjøndalen for Ølportalen. Helene og Henriette Mork starter straks opp ølsalget rett fra gården, men akkurat dette ølet kan du kun smake på selve gården siden vi befinner oss på polnivå. Er du interessert kan du enten leie selskapslokalene de innehar, evt møte opp på neste års humlefestival. Som ølskribent er man såpass privilegert at man får servert slike varer rett fra tanken en rolig fredag ettermiddag.


Hopp i høyet er en Saison, og det passer jo meget bra i disse innhøstingstider. Ølet er en frisk lettdrikkelig tørsteslukker med behagelig kornpreg. KSM satser på en litt "feminin" ølstil (anbefales Brede Nordlund....), og dette brygget passer perfekt til konseptet. Anbefales til urøkt bratwürst fra Torgersen Pølsemakeri. 21.

PS. Artikkelen finner du her.

UKE 41, 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar