søndag 12. januar 2014

Juleølet 2013 Part III. Closure!

VI ble ferdige med juleøltestingen forholdsvis tidlig denne gangen, og på forrige møte ble det også fattet vedtak om at vi i kommende år skulle sette oss som mål å bli ferdige innen 20-dag jul som er den offisielle slutten på jula. Totalt ble det 54 juleøl i 2013-sesongen hvorav 4 er nano-brygg som vi har unnlatt å rate. Et respektabelt antall med andre ord, og helt på grensa til hva som er gjennomførbart innenfor 3 smakinger.


Vi rundet av juleølet 2012 med pølsefest hos Jimmy 11 Januar og det var Terje som for anledningen var den innbudte gjesten. Ølet på sisterunden holdt et bra nivå selv om lavprosentølet fra Ceres var et realt feilskjær. Best utav det kom klassikeren "Stelliger Divum" fra Berentsen og nykommeren fra St.Bernardus som begge kunne notere seg en score på 23/30. Nanobryggene fra F.o.h.O. Kulturbryggelaug og Valhall Mikrobryggeri var også to øl som holdt et vel så høyt nivå som de kommersielle ølene. Takk til Lars Harald og Trond Viggo for bidragene. En annen overraskelse denne kvelden sto Manchester United for. De vant faktisk....

 
Et nytt øl-år står foran Herreklubben. Av planlagte aktiviteter kan vi se frem til brygging av påskeøl, Portersmaking, Klosterkveld, Haandfestivalen i Drammen og utflukt til Amsterdam. Og det er bare det som er planlagt.....blir nok ettpat sleivspark utenom dette også.

Resultater Juleøl 2013 part III
Ceres Jule-Hvidtøl 13
Ugly Duck-Hoppy Christmas 18
Det Lille Bryggeri-Hoppy X-mas 17
Gotlands Bryggeri-Sleepy Bulldog Winter Ale 17
Kongens Bryghus-Julemumme 17
Coisbo-Christmas Ale 21
Klosterbryggeriet-Jul Over Gudehjem 19
Beer Here-Jule IPA 19
Ebeltoft Gårdbryggeri-Baltazar 19
Brewdog-Hoppy Christmas 18
Kissmeyer-Two Front Teeth 19
Indslev Bryggeri-Frederiks Jul 18
Haandbryggeriet-Halvors Jul 20
Brouwerij Corsendonk-Christmas Ale 21
Stronzo-Not At The Table Santa 16
Berentsen-Jule Avec 22
Brouwerij St.Bernardus-Christmas Ale 23
Brasserie d'Achouffe-N'ice Chouffe 22
Berentsen-Stelliger Divum 23

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar