lørdag 4. mai 2013

The Rock CPH ABIGale

Ølsmeden, Danmark. ABV: 6,66%

Tilgjengelighet: Ingen. The Rock er nå nedlagt.


"Der brygges 666 liter af ’the rock cph’ øllet hver gang det brygges! Øllet har gæret til lyden af heavy rock og er på 6.66% the rock cph er brygget af ølsmeden på slotsbryggeriet føniks. Bygmalt gær humle vand solbær 666 sjæle og heavy rock."

Dette ølet smakte jeg første gang på den legendariske The Rock i København. Herreklubben var på dannelsesreise, og vi hadde tatt turen akkurat hit for å se Leprous live. Musikken var bra, stemningen god og Fisherstormshotsen billig. Jimmy var takk og pris forutseende nok til å kjøpe med ei flaske av rariteten hjem., og i forbindelse med smakskvelden "Satans godt øl!" skulle ABIGale nok en gang vurderes. Jeg ratet ølet så høyt som 24 den gangen i Køben, så spenningen var stor når dette på nytt skulle testes ut i hjemmets lune favn 2 år etter....


Flaska i seg selv er jo så kul at her begynner karakteren på 20 allerede før den er åpnet, hvis noen er uenig i dette ressonementet er det lov og lage seg sitt eget karaktersystem....Ølet er veldig lettdrikkelig og solbærtilsetningen tilfører en friskhet som gjør at dette kan du helle innpå rimelig mange av. Fremdeles 24.

The Rock finner du litt info om her og her, et veldig stilig sted som dessverre måtte låse døra, Leprous finner du her, og King Diamond's fantastiske skive, Abigale, kan du høre i sin helhet her.

UKE 18, 2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar