søndag 20. januar 2013

The Fundamental Blackhorn

Hornbeer, Danmark. ABV:11%


"The Fundamental Blackhorn er en kraftig american imperial stout lagret med egtræ og valnød og brygget med honning. der er smag fra ristet malt, coffeemalt og honning. The Fundamental Blackhorn passer fantastisk til ostebord med de kraftige skimlede oste. Du kan også prøve den til den gode chokolade med minimum 80% kakao. The Fundamental Blackhorn blev valgt som bedste øl ved ølfestival i Valhia i Fredrikssund både i 2011 og 2012, og flere andre priser i både USA, Sverige og Danmark."

De som kjenner meg litt, vet at jeg er en "sucker" for øl med kule navn. The Fundamental Blackhorn føyer seg rett inn i rekken av øl kjøpt kun grunnet navn. Hornbeers produkter har fra før hatt en veldig varierende kurve her i huset så spenningen var stor når dette brygget skulle testes ut.


Ikke hadde jeg blåskimmelost, og ikke hadde jeg sjokolade i hus, men vi prøvde likevel og dette var svært bra! Svart som natten, tyktflytende som tjære, og en smak som dro imot salmiakkdrops. Litt heavy med en halvliter på en person men absolutt gjennomførbart. 24.

UKE 3, 2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar