søndag 17. mars 2013

Tropical Cerveza

Compana Cervezera de Canaria (SABMiller), Gran Canaria, Spania. ABV: 4,7%

Tilgjengelighet: Gran Canaria. Over alt!

Siden den siste uken har blitt tilbrakt på Gran Canaria er det vel ikke mer enn rimelig at det blir nettopp ølet som produseres der som ender opp som ukens øl.

Tropical har vært brygget på Kanariøyene helt siden 1923, forsåvidt imponerende at de fremdeles har sitt eget øl selv om både dette bryggeriet og "Dorada" på Tenerife nå eies av den SørAfrikanske bryggerigiganten SABMiller.

Dette var forøvrig mitt 900 øl siden loggføringen tok til, nærmer seg tusen nå.



Dersom dette ølet skulle vært anmeldt hjemme i Norge midt i Mars hadde dommen vært knusende, men dette er ikke et produkt som er ment til å tilfredstille frysepinner rundt peisen mens vinteren uler ute, dette ølet skal slukke tørsten i +20+ og assosieres med ferie, late dager og sene kvelder. Dette er et øl som skal inntas på etablissement med navn som: Beach & Boogie, Heize Heidi's Jodelztuge, Gjøkeredet Norsk Bar eller Egg & Beckham Football Party Pub. Og nettopp der treffer Tropical ganske så godt. Forøvrig er fylden betraktlig mer til stede enn hos mange sammenlignbare produkter. Ølet passer til tradisjonsrike Kanariske retter som Pizza, pizza eller pizza. Kall meg farget av ferien, men skitt au! Vi gir 21!

UKE 11, 2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar