torsdag 25. oktober 2012

Manchester United-Stoke 4-2

Micken og bloggforfatteren satte nok en gang nesa mot Manchester for en helg fylt med Publiv og Fotball. Nico og Jimmy var også på fotballtur denne helgen så det ble gjort noen løse avtaler om å legge inn et høyst uoffisielt klubbmøte underveis noe vi kommer tilbake til..


Første pubbesøk ble foretatt på trivelige O'Learys på Rygge flyplass der ølutvalget faktisk er forholdsvis brukbart til å være flyplasspub. Guinness og Kilkenny på fat og flere godbiter på flaske som f.eks. Brooklyn og Sam Adams øl.

På flyet derimot var det kun Heineken men på en slik tur kan det faktisk smake med en serieprodusert pilsner i ny og ne, høydepunktet på flyet var forøvrig en svært overstadig beruset kar som måtte roes ned av kabinpersonalet flere ganger før han til slutt meget høylytt stemte i "You'll never walk alone". Ikke overraskende var gjøken Liverpoolsupporter.... meget stimulerende opplevelse.

Vaskeekte "full kit wanker".
Lørdagen ble avviklet på The Bishop Blaize der vi som vanlig var såpass tidlig på plass at vi fikk en bås. Helt konge og en tradisjon man forsøker å holde i hevd.

Skal man tilbringe 5-6 timer her før kampstart er det helt kurant med en sitteplass da det kan bli litt "stinn brakke". Og gleden var stor når resten av sambygdingene dukket opp.

Synes kanskje utvalget av Ale på Bishop's denne dagen var noe begrenset men det er vel muligens mest lager det går i på kampdag når turisthordene inntar bardisken. Av nye smaker ble det "Neville Nectar" fra Robinsons (13), "Rooney Juice" fra Northern/Blakemere (16) og "Wobbly Bob" fra Phoenix (18) før jeg endte opp med den gamle favoritten Abbot Ale fra Greene King.
Kampen endte etter alle kunstens regler med United seier og vi trakk oss rolig tilbake på hotellet der vi rundet av en lang dag med noen skarpe og barne-tv.....

Resten av Herreklubben VI var som sagt også i Manchester denne helgen og søndagen ble Brewdog puben besøkt.

Her var utvalget mildt sagt massivt! Alt du kan drømme om fra Brewdog samt rikelig med andre mikrobrygg. Særlig varmet det i hjerterota på en vaskeekte nordmann at de hadde flere varianter Nøgne Ø men grunnet noe dårlig dagsform ble ikke dette besøket hva det kunne ha blitt. Nico kjøpte med en god del hjem så vi får ta det igjen ved en senere anledning, men det ble ihvertfall en "Dead Pony Club" (18), "Hello,my name is Beasty" (19), og en "Alice Porter" som viste seg å være det samme som "Høst Porter". Kjempefin bar forøvrig og vi må nok nesten ta en tur hit igjen på romjulsturen vår.
Herreklubben VI på The Britons Protection
Kvelden ble avsluttet på The Britons Protection, en meget hyggelig tradisjonell pub men heller ikke her var utvalget spesielt spenstig. Alt i alt en veldig fin tur selv om selve øl-jakten ikke fikk så veldig stor uttelling.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar