torsdag 23. juli 2015

Nye eventyr med Herreklubben VI


Sommerferien har virkelig kommet igang, for enkelte har den faktisk kommet så igang at den er over, Vi i Herreklubben VI klarte ihvertfall å stable på plass såpass mange fridager på de samme datoene slik at det ble en ekskursjon ut av det.


Som seg hør og bør måtte man ha med seg en fjerde mann, i dette tilfellet Terje. (Strengt tatt var det vel Nico og undertegnede som nærmest "kræsja" de to andres Køben-tur men slike detaljer trenger man ikke henge seg opp i.


Dette er vel Herreklubbens tredje Køben-tur uten at de har vært spesielt like egentlig. Denne turen ble det mer utesitting og rein pils-pimping enn tidligere men noe av grunnen kan vel tilskrives årstiden og det flotte været.

Noe ølshopping ble det, men ikke på langt nær så mye som tidligere. Det ble spøkt litt med at vi denne gangen hadde kjøpt mere sko enn øl, noe som uansett hvor urovekkende det høres ut ikke var langt fra sannheten.


Lunsjen ble tradisjonen tro inntatt i altfor store porsjoner og med kontinuerlig påfylling både i øl- og snapseglass selv om enkelte prøvde å lure seg unna. Denne gangen foregikk gildet på den tradisjonsrike Kanal-Cafeen som ikke sto tilbake for noe når det gjaldt mat og service (selv om jeg må påpeke at jeg behersker svor bedre enn de som sto på kjøkkenet på Kanal-Cafeen ihvertfall denne dagen).

Vi kan bare konkludere med at København fremdeles er lett å kose seg i, som sagt lite øl-geeking denne gangen selv om Brewpub, Apollo, Vesterbro Bryghus og Ølbutiken alle ble besøkt. Jeg anbefaler bare litt hvileløs vandring der man slår seg ned når det passer seg sånn. Det var ihvertfall oppskriften vi brukte. Takk for turen!


Og by the way...når jeg så igjennom bildene fra turen så fant jeg faktisk et bilde der det ikke var alkohol tilstede på bildet i noen form. Her:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar