søndag 16. september 2012

Helgens eskapader....

Plukket 4 tilfeldige kandidater fra Ølkjelleren på fredag som avec etter nok et vellykket rakafiskmåltid.
Denne gangen ble det 2 butikkøl og 2 poløl.
Førstemann ut var Union Sommerøl fra Union i Skien. Ølet var som sommerøl flest svært lyst og lett men den hadde ikke bismaken jeg fant i Pilsen fra samme bryggeri. Intetsigende 14.
 
Så var det duket for den tyske Krausen-Bügel Lager Hell. Ett kjapt nettsøk avslørte at dette var samme ølet som Kraus Lager Hell fra Brauerei Kraus som jeg tidligere hadde gitt karakteren 15, synes forsåvidt at dette ølet nå var noe over middels så score har blitt oppjustert til 17.
 
Gotlands Bryggeri har jeg tidligere hatt god erfaring med da både IPA'en og hveteølet deres er svært bra. Red October er som navnet antyder en Amber Oktoberfestøl. Nå skal vel ikke denne typen øl være spesielt smaksrikt men dette var rett og slett kjedelig, veldig fin farge da, 16.
 
Sistemann ut var den italienske Winterlude fra mikrobryggeriet Birrificio del Ducato.
Hadde ingen kjennskap til bryggeriet fra før men dette virket veldig interessant, en Belgisk Trippel brygget i Parma-regionen..... Denne vil bli kjøpt flere ganger. 18.

1 kommentar:

  1. Krausen Bügel er en Landbier fra bryggeriet. Det som står på RateBeer at det er det samme som lager stemmer ikke. Landbier er mer smak og lettdrikkelig med mindre kullsyre i flasken.

    SvarSlett